about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

globus

cardigan urban outfitters t-skjorte topman bukse never denim smykker diverse 

høsten har brakt med seg tanker, mange filosofiske, noen drømmende og noen helt unødvendige stresstanker. jeg har fått mørkere øyenbryn, noe som fikk mamma til å lure på om jeg hadde farget dem, men sannheten er at jeg faktisk ikke gjør noe med dem. jeg somler bort morgenene med havregryn og havregrøt til frokost, samtidig som jeg leser småteite tegnestriper og si;D-innlegg som får meg til å tenke. kveldene blir brukt på å lese i rookie og the virgin suicides. kroppen har vært rastløs, men også helt utslitt. jeg går til skolen tidlig om morgen med nye, røde ørepropper i ørene, noen ganger de digge høretelefonene fra urban ears, og hører på den nye spillelisten min "globus", som inneholder gode, gamle sanger som gjør at jeg lengter etter noe annet enn lille norge. med the smiths eller red hot chilli peppers, som spiller sanger som bare de kan, på øret, går dagene litt raskere og gir meg en liten pause fra den ellers litt hektiske skolehverdagen.

- Lea

ps: så vil jeg bare takke for alle hyggelige kommentarer dere la igjen til oss, og har lagt igjen til oss i løpet av tiden. jeg snakker nok på vegne av oss begge når jeg sier at det gjør oss så glad, og gir oss et større smil enn tanken på varm kakao og det at catching fire snart kommer ut på kino.

4 kommentarer

Julie

30.10.2013 kl.17:04

:) Er rookie og the virgin suicides bøker?

somniare

30.10.2013 kl.17:38

Julie: ja :) rookie yearbook one er en bok full av intervjuer, bilder, artikler og annet inspirerende og spennende, . The virgin suicides er boka bak filmen med samme navn, skrevet av Jeffrey Eugenides.

claara.

30.10.2013 kl.18:27

guurl u a so cool!

martine

30.10.2013 kl.20:47

åh, fint. red hot chilli pepper is the best.

Skriv en ny kommentar

somniare

somniare

15, Oslo

to jenter. mote. inspirasjon. foto.

hits