about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

berlin

kjipt å være syk når syrinene blomstrermens syrinene blomstrer som bare det ute, sitter jeg inne med en halsbetennelse, som også har skyld i at jeg måtte stå over eksamen i år. 

gurimalla, kan jeg ikke bare bli frisk

kan

jeg 

tenke.

er ikke så mye jeg kan gjøre

det

vet

jeg

men så irriterende det er å kjenne at man snart er frisk, men ikke frisk nok til å løpe og hoppe

hva

gjør

man 

da

sitter inne og ser på dårlige og underholdende chick flicks mens jeg prøver å få i meg mest mulig mat når matlysten melder seg. 

- Lea

berlin #2

berlin er fint og kult, og her er noen fine og kule shoppingtips til deg som skal reise!Colours Kleidermarkt, Bergmannstraße 102, Berlin-Kreuzberg

Stor secondhand-butikk, nesten sånn at du ikke vet helt hvor du skal starte eller lete. Klærene er for det meste sortert etter farge og type. Her finner du mange t-skjorter, kule jakker, shortser, gensere osv.


Garage Kleidermarkt, Ahornstraße 2, Berlin-Schöneberg 

Garage Kleidermarkt ligner mye på Colours Kleidermarkt. Garage befinner seg i en svær kjeller, og også her er klærene sortert etter farge og type.


Berlin Flea Market Mauerpark, Bernauer Straße 63-64, Berlin-Mitte

Er du i Berlin på en søndag, ville jeg satt av litt tid til å rusle rundt på markedet i Mauerpark. Det kan minne litt om Vestkanttorget, hvor folk har leid egne boder hvor de selger alt fra bruktklær til mat, leker, gamle og nye plater osv. Dette markedet er stort, og selv fikk jeg ikke med meg alt før jeg ble sulten og kald, hehe.

- Lea

berlin

og som jeg savner berlin, skolefri og opplevelser. selv om jeg har vært i berlin sånn ca 6 ganger før (pga jeg har familie i tyskland), er det ikke før nå at jeg virkelig har fått opp øynene for hvor fantastisk og fin byen egentlig er. 

vi bodde i noen venners leilighet i kreuzberg, og dere, den leiligheten var kul. liten, men så høyt under taket og en leilighet du bare skulle drømme om å bo i. vi spiste frokost på det koselige kjøkkenet og planla dagen ved hjelp av adresser og butikker jeg allerede hadde samlet opp. julegaver ble kjøpt, og kanskje litt i overkant mange julegaver til meg selv. 

turistattraksjoner ble det ikke så veldig mye av, fordi vi har sett det meste tidligere. så denne turen ble det mer utforskning av byen generellt, forskjellige secondhand butikker og markeder. berlin, berlin, berlin.

- Lea 

hits