about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

clothing, fashion and buys

venus


genser romwe

etter en måned og 5 dager kom en liten pakke fra romwe. 

- Lea 

got a needle through my nose
på fredag fikk jeg en nål gjennom nesa, mens olivia sto ved siden av og holdt hånda mi. så nå har jeg tre hull i nesa, en buse på nesa, metallkvise, piercing eller hva du liker å kalle det. jeg er fornøydnøydnøyd!

- Lea

innkjøpene fra new york (<3<3)

(topp fra american apparel)

så, dette er alt jeg kjøpte i New York, med unntak av litt sene julegaver, haha. Klarte også å glemme å legge inn en av toppene jeg hadde kjøpt, noe som jeg først så da jeg eksporterte videoen. 

Er så utrolig fornøyd med alt jeg har kjøpt. Har aldri kjøpt så mye på så kort tid, og jeg synes selv at jeg virkelig har fått kjøpt MYE. Er så fornøyd! Det aller meste har jeg kjøpt selv, med unntak av jakka og nike skoene som jeg fikk av mamma og pappa. Som sagt er jeg utrolig fornøyd med alt sammen, hele turen var bare fantastisk. 

- Lea

cinter

 
jakke monki

Fikk meg en ny jakke på tirsdag, som kanskje er litt for kald for det super kade oslo været nå, men å ha en annen jakke over funker bra. 

I morgen så skal Olivia og jeg stikke innom vintage shoppingen på arkaden. Vi håper på å finne noe finfint og ha det hyggelig etter en ganske grå uke. 

- Lea

rød kabelstrikk

Forrige helg var jeg på loppemarked og fikk med meg denne fine strikkegenseren til en 20 kroning. Jeg lever nærmest bokstavelig talt i den, haha.

- Lea

details #2


begge ringene, grønne armbåndet og det hvite marked

sølvblomstene gave fra venn

skimmergrønn neglelakk hm

svart neglelakk depend

jeg gikk med kosetøy i dag og siden jeg følte meg så kjedelig blinget jeg opp hendene litt, akkurat på kanten til for mye -eller over. Jeg har bestemt meg for å invistere i en god svart neglelakk for depend suger. Klumper seg og krøller seg, jeg bruker en del svart på fingrene så hvorfor ikke bruke liiiitt mer på en bra en?

- Olivia

blått er flottcreepers - bronx

å jada. elsker de allerede. hva synes dere?

- Lea 

something new

Traska rundt i regnværet i dag og fikk med meg ett par sko hjem.  Noen som vil vite hva det er, hihi?

- Lea

 

hits