about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

københavn

københavn <3 <3for et par helger siden var det københavn, kaffe, latter, digge sandwicher og take away-middag på hotellrommet.

- Olivia og Lea

københavn
i helgen var jeg i danmark for å besøke onkel, tante, fetter og kusine. de bor litt utenfor københavn, så en av dagene fikk jeg meg en liten tur alene inn til københavn for første gang. jeg vandra meg litt bort, stressa litt, kjøpte litt og koste meg veldig. 

(og hei anna, hvis du leser bloggen vår fast eller tilfeldigvis titter innom og leser dette innlegget hehe. det var utrolig morsomt at du sa hei, og jeg ble helt veldig utrolig overrasket, men ble så glad at jeg smilte resten av dagen, for det var utrolig morsomt og som sagt overraskende:))

hjemme


pht_ me and Thekla

I går kveld kom jeg gjennom litt knust og ganske trøtt. Må ærlig innrømme at det var deilig å komme hjem til ny seng, bones og bamsemoms fra tax free, men jeg savner køben helt sinnsykt allerede.Dette er noen bilder fra leiligheten. Mange flere bilder kommer, men som du kan se er noen av disse bildene blitt ødelagt når de ble sendt til meg via facebook. uuh. Håper vinterferien deres er bra? Hvordan tilbringer dere den? 

- Olivia

hits