about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

livsstil

nå er det sommersommerferie og jeg sykler til stranda alene og bader, leser og spiser jordbær kjøpt på tilbud. det er litt for varmt og gradestokken viser litt over 30 grader. jeg sykler hjem etter litt over en time med lesing og jodbærspising. drikker for lite vann, og får vondt i hodet av varmen. teller ned dager til det blir litt mer fart og spenning i feriedagene. lengter tilbake til london, camden og brick lane, men ser fram til lesing, spania, øyafestivalen og skolestart på ny skole. nå er det sommerferie og ikke noe annet. håper dere har det bra, det har i alle fall jeg. 

- Lea 

fjols til fjells

 Bilder fra en hyttetur hvor vi dro opp på leas hytte for å feire leas bursdag. Superkoselig, men siden vi var syv stykker i en relativ liten hytte kan du tenke deg rotet som samlet seg opp på to dager. Vi gjorde i alle fall standard hytteritualer som å spille kort, lese, se på film, ikke sove (to av syv stykker gikk til og med ut en tur). Deilig helg.

- Lea og Olivia

pizzafest
Lørdagen omhandlet pizza, gode gode kule venner og enda mer hårklipping, etter Olivia (og Karla) hadde ball kvelden før. Vi snakket om alt og ingenting, mens Lea laget pizza og resten av oss spiste den. Deilig avslappende og så hadet klokkka fem.

- Lea og Olivia

fjerde

desember, desember, desember. det går i små sjokolader fra julekalenderen hver morgen og mye yoghurt og havregrøt. jeg er små stressa, men tenker på fine ting som ikke er så altfor mange dager unna, og kommer meg på den måten gjennom tentamner og trøtte tanker. 

jeg spiser mandariner mens det dufter nellik i rommet. jeg har bakt litt julekaker, som biscotti og havrekjeks. i år blir det ikke pepperkaker, for jeg er ikke så særlig glad i pepperkaker, med unntak av de som blir solgt på butikken i teite plastbokser. på spotify blir det spilt julesanger og hver dag tenker jeg at jeg skal se dagens episode av jul i svingen, men hver dag blir jeg heller sittende med nesa i skolebøker eller finner ikke tiden til å gjøre det. desember, desember, desember. det er ikke bare kos og mandariner. 

- Lea

vixen blog awards

STEM PÅ OSS:
årets ungblogg: HER
årets moteblogg: HER 
årets fotoblogg: HER
dagens outfit: HER
foto// Alena Grek og oss

 i går ble vi invitert på meet&greet for semifinalistene i vixen blog awards. det var en utrolig hyggelig kveld hvor vi fikk møte mange hyggelige mennesker. ps: vi har blitt nominert i enda en kategori; dagens outfit! dette er over alt vi noen gang hadde trodd, og vi er så utrolig glade! så, hvis dere synes vi fortjener en av titlene, så kan dere stemme på oss i kategoriene årets ungblogg, årets moteblogg, årets fotoblogg og dagens outfit. vi er så utrolig takknemlig for alle stemmer vi får, og for at dere leser bloggen vår og gir oss så herlige kommentarer!! - Olivia og Lea

f, l, s. helg.fredag betyr fest med kule mennesker. lørdag betyr nytt utstyr til kameraet. søndag betyr fett hår og trøtte øyne. helg betyr tid til å savne gamle minner, men også lage nye.

- Lea

just for a while

jeg kommet hjem fra en fin og fæl tur i krakow. med meg har jeg brakt med meg gode minner og masse tanker. kofferten ligger forsatt på gulvet full av klær og mat, for jeg er lat og orker ikke å rydde alt inn i skapet enda. så, i stedet for å pakke ut og rydde, hører jeg på deilige toner av albumet til rhye mens jeg nyter at jeg har høstferie nå. 
i dag lot jeg også hårstråene mine få seg en liten runde med saksen, og kom ut uten krøller i samme slengen. så til dere som har lurt; sånn ser jeg ut med nogenlunde rett hår, før den fuktige luften eller dusjvannet lokker frem krøllene mine igjen. 

- Lea

PS"PS 
Skulle ønske du også var student så vi kunne møtes til lunsj eller en kaffepause, ev. tilfeldig i gangene, og diskutere pensumlitteratur og eksamensnerver, jeg kunne pekt på folk i klassen og fortalt hvor pretensiøse og uinteressante de var, at de bruker ord de har lært på sos.ant. i annenhver setning og later som de leser skjønnlitteratur og hører på musikk."

Jeg leser "Bare ukedager" av Cecilie Aurstad, bruker strikkegensere fordi jeg gleder meg litt til høsten samtidig som jeg forsatt vil gå med bare ben. Jeg hører på cashmere cat og kindness og vandrer rundt med bøttehatt. Denne helgen har jeg vært på hytta og plukket masse blåbær som jeg skal spise, både i fryst og fersk tilstand. Kanskje jeg skal spise blåbær samtidig som jeg drikker litt kokoste. 

- Lea

og slik går no dagan

Fisk til middag hver dag, dusjing i elva, ikke no' 3G (bare Edge), lese bøker, sovne og våkne til lyden av elva rett utenfor vinduet, ro og fred. Og slik går no dagan.
- Lea

jakker, hårstrå og bøkerjeg har klippet håret. jeg har begynt på to bøker, will grayson will grayson og the language of flowers. jeg er ferdig med 1 tentamen, 2 igjen. dette blir en travel helg, men det går bra for den skal nok bli fin. jeg kjøpte meg en ny jakke på loppemarked i helgen for en 50 lapp. jeg finner fram gamle sanger fra gamle spotify-lister. jeg er glad, fordi nå er gresset grønnere. jeg håper at dere får en herlig helg.

- Lea

palmesøndag
palmesøndag: lunsj på united bakeries, masse herlig musikk, litt amatør tegning, sitting på gulvet, historien om pi, god middag, rolig søndag og instagram selvfølgelig.

- Lea

står til lading

ahhhhh - påskeferie!! nå setter jeg et lite kryss over ordet skole og setter meg ned med bøker, deilig musikk, påskegodt og hyttekos i hodet (i alle fall for en uke). Nå håper jeg at dere også blir fulladet igjen før skolestart og at dere koser dere utrolig mye!

- Lea

åttendemarsgratulerer alle jenter, kvinner og damer med kvinnedagen i dag! kos dere resten av dagen. jeg skal i alle fall bare ligge flatt, rett ut med musikk og tv-serier surrende rundt meg og nyte helgen, selv om leksene ligger i sekken og skriker etter meg.

- Lea

4 ting

1. jeg har begynt å høre på kings of leon igjen (<3)

2. om 4 dager blir jeg 15 år

3. det beste med å fly er å være over skyene

4. jeg har en utfordring med meg selv som går ut på å lese 50 bøker i 2013. Har lest én og er snart ferdig med nr. 2.
- Lea

silver coin

Follow my blog with Bloglovin

Image and video hosting by TinyPic

via_silverthreads

Oppsummering av dagen: mat & helse prøve, hopp og sprett når jeg fikk 6 på krl fremføring, tenke på at jeg starter sent i morgen, telle ned de få dagene som er igjen, litt tumblr, litt polyvore, sløve foran tv'en, høre på angus & julia stone, vandre rundt i tre forskjellige matbutikker med mamma, spise lussekatter og taco. Ganske finfint. 

- Lea

let it fallVar på håndballcup i helgen og har hatt det kjempe morsomt. Kom hjem sent i går kveld og er ganske så sliten i dag. Har forresten hørt på alle sangene dere anbefalte meg og det var utrolig mye kult og fint. Altfor mange av sangene havnet på spillelisten min, haha.  Hvordan har din helg vært?

- Lea

haust

Pappas gamle genser som krympa i vask og som er litt liten, men det gjør ingenting ☆ noen dager gamle høstblader som forsatt er fine ☆ en liten del av pappas fine platesamling.

Masse skole, masse smil, masse blader med fine farger, masse musikk, masse te, masse høst.

Hva består deres hverdager av for tiden?

- Lea


031012

via_silverthreads

Jeg drar på hytta nå og kommer til å være der resten av ferien og Olivia har dratt til Paris, som hun allerede har fortalt dere. Siden ingen av oss har noe nett, blir det ikke noe blogging før begge to er tilbake. Kos dere resten av ferien! 

- Lea

kos på en søndag

Oppskrift på en finfin søndag: en dose fin musikk, deilig varm kakao, moteblader, fantasi og kreativitet. Kosemoseoverdose.

- Lea

klar

Hele denne uka har jeg kost meg med bestevenner og litt fint vær. Det blir så rart å komme tilbake til skolen i morgen, men gleder meg til å treffe klassekamerater. Resten av dagen skal bli brukt til å forbedre meg på morgen dagen og kose meg de siste timene som er igjen av sommerferien. Rart å tenke på at det bare er noen timer igjen nå, ikke sant?

- Lea

hello again
I natt kom jeg hjem fra Hellas. Savner allerede varmen og følelsen av å både i vannet, men det er deilig å være hjemme igjen. 

- Lea

PS: Husk å stille spørmsål til oss HER

Hellastumblr

Wow, dagene går så fort! I natt drar jeg til Hellas i nesten 3 uker med familien og noen venner. Nå er det 4 år siden vi var i Hellas sist, så jeg gleder meg kjempe mye til å gå i den myke sanden hver dag og bade i det klare vannet. Skal bli deilig å komme vekk fra alt regnet her i Oslo, nå. Jeg har desverre ikke internett der vi bor så jeg får ikke blogget de ukene jeg er der. Ha en forsatt god sommer, da dere!

- Lea

Denne sommeren

Denne sommeren skal jeg:

 Nyte 3 uker på stranda i Hellas

 Bli flinkere til å holde orden på rommet mitt

☀ Være mer ute 

 Lese masse bøker

Image and video hosting by TinyPic

 Drikke masse smoothie og te

 Sove og få masse energi til ny skolestart

 Bade masse i havet

 Spise masse blåbær, bringebær og jordbær

 Nyte dagene fullt ut

 Tenke masse

 Høre på masse nydelig musikk

 Ikke tenke på skole og stress

☀ Oppleve masse nytt

 Få mange nye minner med familie og venner

 Ta masse bilder

 Sitte på verandaen sent på varme sommerkvelder

Bilder // tumblr

- Lea

hits