about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

januar 2014

berlin #2

berlin er fint og kult, og her er noen fine og kule shoppingtips til deg som skal reise!Colours Kleidermarkt, Bergmannstraße 102, Berlin-Kreuzberg

Stor secondhand-butikk, nesten sånn at du ikke vet helt hvor du skal starte eller lete. Klærene er for det meste sortert etter farge og type. Her finner du mange t-skjorter, kule jakker, shortser, gensere osv.


Garage Kleidermarkt, Ahornstraße 2, Berlin-Schöneberg 

Garage Kleidermarkt ligner mye på Colours Kleidermarkt. Garage befinner seg i en svær kjeller, og også her er klærene sortert etter farge og type.


Berlin Flea Market Mauerpark, Bernauer Straße 63-64, Berlin-Mitte

Er du i Berlin på en søndag, ville jeg satt av litt tid til å rusle rundt på markedet i Mauerpark. Det kan minne litt om Vestkanttorget, hvor folk har leid egne boder hvor de selger alt fra bruktklær til mat, leker, gamle og nye plater osv. Dette markedet er stort, og selv fikk jeg ikke med meg alt før jeg ble sulten og kald, hehe.

- Lea

pizzafest
Lørdagen omhandlet pizza, gode gode kule venner og enda mer hårklipping, etter Olivia (og Karla) hadde ball kvelden før. Vi snakket om alt og ingenting, mens Lea laget pizza og resten av oss spiste den. Deilig avslappende og så hadet klokkka fem.

- Lea og Olivia

ukjent
hører i overkant mye på king krule og leser bøker, samtidig som jeg legger små lapper innimellom sidene for å markere favorittsetningene mine. helst skulle jeg ha markert setningene med markeringspenn, men biblioteksbøker er biblioteksbøker og de kan man ikke gjøre hva man vil med. 

- Lea

berlin

og som jeg savner berlin, skolefri og opplevelser. selv om jeg har vært i berlin sånn ca 6 ganger før (pga jeg har familie i tyskland), er det ikke før nå at jeg virkelig har fått opp øynene for hvor fantastisk og fin byen egentlig er. 

vi bodde i noen venners leilighet i kreuzberg, og dere, den leiligheten var kul. liten, men så høyt under taket og en leilighet du bare skulle drømme om å bo i. vi spiste frokost på det koselige kjøkkenet og planla dagen ved hjelp av adresser og butikker jeg allerede hadde samlet opp. julegaver ble kjøpt, og kanskje litt i overkant mange julegaver til meg selv. 

turistattraksjoner ble det ikke så veldig mye av, fordi vi har sett det meste tidligere. så denne turen ble det mer utforskning av byen generellt, forskjellige secondhand butikker og markeder. berlin, berlin, berlin.

- Lea 

første


jakke secondhand genser american apparel skjørt urban outfitters lue urban outfitters

godt nyttår. 2014 - egentlig ingen nyttårsforsetter, bare noen tanker og drømmer. januar 2014 er full av planer og skole. håper dere er klare for siste skolesemester før sommerferien.

- Lea

hits