about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

mai 2013

giving up the gun

Image and video hosting by TinyPic

skal på hyttapytta denne helgen, uten nett, slappe av og snike inn ufristende skolearbeid (har dere noen gang tenk over hvor rart ordet skole er? okey, kanskje det bare er meg). hhhaaadet bra, spis masse is

og dere, det er forsatt bittebittelitt tid igjen til å stille spørsmål hvis du lurer på noe HER :)

- Lea

balance

de siste ukene har blitt brukt på mye kos. hyttetur med latter, 2 mils gåtur med klassen, is spising, skolearbeid (ikke at det er så kos, da), musikk og filmer og tv-serier. Og nå har jeg en enda kosligere tanke i hodet mitt, 22 dager til "Big Day" appen min viser et stort null tall og sier at nå, nå er det endelig sommerferie. håper dere har kost dere mye i det fine været som har vært og gått.

- Lea

instainstainstainstagram: leakristu

æsj, instagram er farlig avhengighetsskapende.

- Lea

jakker, hårstrå og bøkerjeg har klippet håret. jeg har begynt på to bøker, will grayson will grayson og the language of flowers. jeg er ferdig med 1 tentamen, 2 igjen. dette blir en travel helg, men det går bra for den skal nok bli fin. jeg kjøpte meg en ny jakke på loppemarked i helgen for en 50 lapp. jeg finner fram gamle sanger fra gamle spotify-lister. jeg er glad, fordi nå er gresset grønnere. jeg håper at dere får en herlig helg.

- Lea

hits