about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

juli 2013

elefantsnabler og pizza jeg ser mye, poster mange bilder på instagram og spiser god italiensk mat. og dere, jeg bor i en villa.

(instagram @eepleslang for mer oppdateringer fra meg)

blah blah blah


topp byttekveld shorts monki jakke secondhand sko secondhand totebag diy hatt byttekveld belte secondhand 

God kveld fra Lea som er litt stressa. Jeg reiser til italia i morgen tidlig og har enda ikke startet å pakke. Sånn kan det gå når man har hatt en aktiv dag. I dag har jeg slurpa i meg juice fra joe and the juice med Olivia, samt spist boller fra deli de luca, lånt seks bøker på biblioteket og slurpet i meg is latte og en cookie på bare jazz. I tillegg har jeg reist både hit og dit på jakt etter nye hodetelefoner fra urbanears, og fikk rasket med meg utstillingsmodellen til en lavere pris enn opprinnelig, hipphipphurraa. 

jeg prøver å ikke tenke på hvilke dager det er, fordi dagene går så innmari fort og jeg har ikke lyst til å innse at vi er halvveis inn i ferien allerede. jeg nyter de late sommerdagene, og det håper jeg dere gjør også. 

- Lea

og slik går no dagan

Fisk til middag hver dag, dusjing i elva, ikke no' 3G (bare Edge), lese bøker, sovne og våkne til lyden av elva rett utenfor vinduet, ro og fred. Og slik går no dagan.
- Lea

hits