about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

august 2012

notebooks


pht_random tumblr

gi meg en fin notisbok, er du snill.

Er jeg den eneste som bare elsker notisbøker? Jeg får bare ikke nok!  Jeg elsker å stå i bokhandelen og se på alle de fine notisbøkene. 
Har planer om å skaffe meg den perfekte notisboken som jeg kan skrible tanker og ideer i, en som jeg kan tegne litt i og kanskje sette inn litt fine bilder i, en som jeg bare gleder meg til å se i hver dag. Ja, en ny notisbok skal jeg nok skaffe meg i nærmeste fremtid.

- Lea

ice blueGenser - Weekday

Strikkejakke - Byttekveld

Bukse - twentyfive:seven

Sko - Bronx

 Genseren fra weekday har blitt en favoritt i klesskapet nå. Den er super myk og har den fineste fargen, gleder meg til å bruke den mer! Sangen går på repeat her, den er fra The Hunger Games soundtracket. Har fått den på hjernen nå, haha. Digger filmen, digger bøkene og digger soundtracket.

Skolen har også begynt for fullt igjen nå, og jeg er faktisk allerede ganske sliten. I dag klarte jeg å forsove meg med en time, og jeg fatter forsatt ikke helt hvordan jeg fikk til det..

- Lea

kos på en søndag

Oppskrift på en finfin søndag: en dose fin musikk, deilig varm kakao, moteblader, fantasi og kreativitet. Kosemoseoverdose.

- Lea

onsdag
Image and video hosting by TinyPicpht_ tumblr, weheartit

- Lea

klar

Hele denne uka har jeg kost meg med bestevenner og litt fint vær. Det blir så rart å komme tilbake til skolen i morgen, men gleder meg til å treffe klassekamerater. Resten av dagen skal bli brukt til å forbedre meg på morgen dagen og kose meg de siste timene som er igjen av sommerferien. Rart å tenke på at det bare er noen timer igjen nå, ikke sant?

- Lea

litt fint

From the woods - James Vincent McMorrow

  

Soft Shock - Yeah Yeah Yeahs (acoustic version)

 

Beach Baby - Bon Iver

 

 Little Brother - The Tallest Man on Earth

Fint, fint, fin og enda litt fint. Disse sangene er verdt å høre på. 

- Lea

details #2


begge ringene, grønne armbåndet og det hvite marked

sølvblomstene gave fra venn

skimmergrønn neglelakk hm

svart neglelakk depend

jeg gikk med kosetøy i dag og siden jeg følte meg så kjedelig blinget jeg opp hendene litt, akkurat på kanten til for mye -eller over. Jeg har bestemt meg for å invistere i en god svart neglelakk for depend suger. Klumper seg og krøller seg, jeg bruker en del svart på fingrene så hvorfor ikke bruke liiiitt mer på en bra en?

- Olivia

black favorites
Genser Gina Tricot

Bukse Bik Bok/25:7

Sko Bronx

Har ikke helt fått banka inn i hjernen min at skolen starter om en uke. Døgnrytmen min er på bærtur og jeg er ikke klar for skole og stress enda. Jeg skal bare utnytte den siste uka fullt ut.

- Lea

vann
Jeg savner Hellas, jeg. 

- Lea

blått er flottcreepers - bronx

å jada. elsker de allerede. hva synes dere?

- Lea 

something new

Traska rundt i regnværet i dag og fikk med meg ett par sko hjem.  Noen som vil vite hva det er, hihi?

- Lea

 

Comfy 1,2,3

Late summer

 

Relaxed sport

 

Light

 

simple and comfy. 1,2,3.
- Lea
ps: q&a

hei, jeg er en elefant


jeg elsker elefanter. jeg vil være en elefant. særlig den tattoveringen, de shortsene og sleng på t-skjorten i samme slengen, det skulle jeg ønske var mitt. når Olivia og jeg blir store skal vi bli tvillingelefanter, det har nemlig vi bestemt.

- Lea

hits