about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

august 2013

alien
genser secondhand shorts levis sko secondhand

jeg føler meg som et romvesen i disse skoene, og jeg blir 5-7 cm høyere. jeg fikk de for 150 kr på uff, og genseren fikk jeg for 95 kr fra samme butikk. det har ikke vært ofte at jeg har kommet ut fra uff med mer enn 1 plagg (denne gangen kom jeg ut med 3 plagg). så disse to plaggene er noe av det jeg kjøpte på uff når jeg og olivia var innom før vi dro og fikk gjenopptatt forelskelsen med løkka.

også er jeg i danmark i helgen.

- Lea

rom
og så jeg nynnet til sanger på vei til skolen, spiste opp en tyggispakke, fikk vondt i hodet fordi jeg drakk for lite vann, drakk litt vann og hentet de fremkallede bildene tatt med engangskamera etter skolen. og dette er noe av resultatet jeg fikk. 

- Lea

PS"PS 
Skulle ønske du også var student så vi kunne møtes til lunsj eller en kaffepause, ev. tilfeldig i gangene, og diskutere pensumlitteratur og eksamensnerver, jeg kunne pekt på folk i klassen og fortalt hvor pretensiøse og uinteressante de var, at de bruker ord de har lært på sos.ant. i annenhver setning og later som de leser skjønnlitteratur og hører på musikk."

Jeg leser "Bare ukedager" av Cecilie Aurstad, bruker strikkegensere fordi jeg gleder meg litt til høsten samtidig som jeg forsatt vil gå med bare ben. Jeg hører på cashmere cat og kindness og vandrer rundt med bøttehatt. Denne helgen har jeg vært på hytta og plukket masse blåbær som jeg skal spise, både i fryst og fersk tilstand. Kanskje jeg skal spise blåbær samtidig som jeg drikker litt kokoste. 

- Lea

got a needle through my nose
på fredag fikk jeg en nål gjennom nesa, mens olivia sto ved siden av og holdt hånda mi. så nå har jeg tre hull i nesa, en buse på nesa, metallkvise, piercing eller hva du liker å kalle det. jeg er fornøydnøydnøyd!

- Lea

museflettert-skjorte butikk i italia shorts levi's veske monki sko dr.martens smykker diverse

- Lea

pizza

når vi var i italia lagde vi pizza selv i pizzaovnen som var der, og fyy det var godt. jeg tuller ikke når jeg sier at den pizzaen gjorde meg lykkelig. 

- Lea

you make me like charity

dungarees monki/diy genser secondhand

Ble så lei av fargen på snekkerbuksen min, så jeg farget den rød. Nå liker jeg den 123434328 ganger bedre. 

Forresten, nå er jeg hjemme fra Italia.

- Lea

hits