about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

september 2013

just for a while

jeg kommet hjem fra en fin og fæl tur i krakow. med meg har jeg brakt med meg gode minner og masse tanker. kofferten ligger forsatt på gulvet full av klær og mat, for jeg er lat og orker ikke å rydde alt inn i skapet enda. så, i stedet for å pakke ut og rydde, hører jeg på deilige toner av albumet til rhye mens jeg nyter at jeg har høstferie nå. 
i dag lot jeg også hårstråene mine få seg en liten runde med saksen, og kom ut uten krøller i samme slengen. så til dere som har lurt; sånn ser jeg ut med nogenlunde rett hår, før den fuktige luften eller dusjvannet lokker frem krøllene mine igjen. 

- Lea

xxx 88det er mye som har skjedd de siste dagene, og det er mye som kommer til å skje. jeg har vært så opptatt og gjort så mye, at det ikke har gått helt opp for meg at jeg reiser i morgen, og som den flinke planleggeren jeg er når det kommer til pakking, stresser jeg litt og har følelsen av at det er noe jeg har glemt. forhåpentligvis er det ingenting jeg har glemt, i alle fall ikke noe som er noe særlig viktig. 

dagen i dag har vært lang, men koslig, som de siste tre-fire dagene har vært. tidlig på morgenen dro jeg ned på platemessen som var på rockefeller med faren min, før jeg møtte olivia, karla og sophie på loppemarked. 6 plagg og 2 cder rikere, litt kake og solo, dro jeg hjem ganske så glad og sliten.
og siden jeg reiser i morgen, og jeg er litt dårlig på planlegging, vil det ikke komme så mye lyd fra meg andre steder enn på instagram (@violea_).   

- Lea

daydreaming

strikkegenser loppemarked stripete genser secondhand belte secondhand bukse never denim sko dr.martens smykker diverse

det er forsatt september og jeg koker ikke så over lenger, det er i hvert fall ikke varmegradene sin skyld.

på søndag reiser jeg til krakow med klassen, hvor vi skal besøke blant annet Auswitch. jeg har ikke særlig oversikt over hva jeg kan finne i krakow, så si gjerne i fra om du har noen butikker/steder jeg bør besøke i gamlebyen i de fritimene vi har.

- Lea

mood

genser mammas bukser lee singlett h&m/diy ringer h&m/juvelen hatt secondhand belte secondhand

Jeg stjal mamma sin genser som er så varm og har en mørke grønn farge (noe som ikke synes så godt her). Jeg liker den så godt at jeg prøver å unngå det faktum at jeg ser ut som en katt, eller et annet pelsdyr når jeg går med den (det fester seg hår overalt på den). For øyeblikket er det litt for varmt å gå rundt i varme ullgensere midt på dagen, men jeg ofrer meg og blir noen grader varmere enn det som er behagelig. Og snikksnakket mitt om bøttehatt er ikke ferdig enda, så hold ut litt til. 

- Lea

cool down


det er september og jeg koker litt over.

- Lea

københavn
i helgen var jeg i danmark for å besøke onkel, tante, fetter og kusine. de bor litt utenfor københavn, så en av dagene fikk jeg meg en liten tur alene inn til københavn for første gang. jeg vandra meg litt bort, stressa litt, kjøpte litt og koste meg veldig. 

(og hei anna, hvis du leser bloggen vår fast eller tilfeldigvis titter innom og leser dette innlegget hehe. det var utrolig morsomt at du sa hei, og jeg ble helt veldig utrolig overrasket, men ble så glad at jeg smilte resten av dagen, for det var utrolig morsomt og som sagt overraskende:))

hits