about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

oktober 2013

globus

cardigan urban outfitters t-skjorte topman bukse never denim smykker diverse 

høsten har brakt med seg tanker, mange filosofiske, noen drømmende og noen helt unødvendige stresstanker. jeg har fått mørkere øyenbryn, noe som fikk mamma til å lure på om jeg hadde farget dem, men sannheten er at jeg faktisk ikke gjør noe med dem. jeg somler bort morgenene med havregryn og havregrøt til frokost, samtidig som jeg leser småteite tegnestriper og si;D-innlegg som får meg til å tenke. kveldene blir brukt på å lese i rookie og the virgin suicides. kroppen har vært rastløs, men også helt utslitt. jeg går til skolen tidlig om morgen med nye, røde ørepropper i ørene, noen ganger de digge høretelefonene fra urban ears, og hører på den nye spillelisten min "globus", som inneholder gode, gamle sanger som gjør at jeg lengter etter noe annet enn lille norge. med the smiths eller red hot chilli peppers, som spiller sanger som bare de kan, på øret, går dagene litt raskere og gir meg en liten pause fra den ellers litt hektiske skolehverdagen.

- Lea

ps: så vil jeg bare takke for alle hyggelige kommentarer dere la igjen til oss, og har lagt igjen til oss i løpet av tiden. jeg snakker nok på vegne av oss begge når jeg sier at det gjør oss så glad, og gir oss et større smil enn tanken på varm kakao og det at catching fire snart kommer ut på kino.

golden power

_Maja Hyggen

på slutten av høstferien fikk vi muligheten til å være med i en liten kortfilm/musikkvideo, og nå har vi fått noen av bildene. alt var veldig spontant og ikke minst veldigveldig gøy.

ps: som vi regner med at de aller fleste har fått med seg fra andre blogger og sosiale medier, har nomineringen av vixen blogawards startet og du kan nominere din favorittblogg under 12 katgorier. selv har vi nominert noen blogger og blir selvføgelig veldig glade hvis du synes at vi fortjener det og nominerer oss i samme slengen, gjerne under kategorien "ungblogg" eller en annen du synes passer, samtidig som du nominerer noen andre fine blogger. så har du lyst til å nominere noen blogger, kan du gjøre det HER. vi håper at dere nominerer noen, for det finnes så mange kule og fine blogger der ute som virkelig trenger litt mer oppmerksomhet.

venus


genser romwe

etter en måned og 5 dager kom en liten pakke fra romwe. 

- Lea 

f, l, s. helg.fredag betyr fest med kule mennesker. lørdag betyr nytt utstyr til kameraet. søndag betyr fett hår og trøtte øyne. helg betyr tid til å savne gamle minner, men også lage nye.

- Lea

into the flames

skjørt new yorker genser mammas lue american apparel sekk secondhand sko steve madden

det er ikke så ofte du ser meg i kjole eller skjørt, men jeg kan godt like det for det.

- Lea

falafel og annet snakk

Dagens frisyre: vått-og-rotete-og-jeg-vet-ikke-hva-jeg-skal-gjøre-med-det-frisyre gikk jeg for i dag
Dagens sminke: jeg glemmer det som regel hver dag, med unntak av de dagene hvor marsboere har plantet seg i huden min.
Dagens antrekk: for store bukser, grå genser, rødt skjerf, dr.martens og grønn totebag med skriften "vindkraft. det er sexy det."
Dagens hendelse: falafel og hummus på the kasbha med karla og helene, noe som var sykt digg.

Dagens planer: vinke hadet til alle kjente i leiligheten og si hei til alle på sosiale medier.
Dagens musikk: matt corby synger fine toner inn i øret mitt og minner meg på at det er høst.
Dagens vil ha: utenlandske matbutikker og flybillett jorda rundt.
Dagens savn: fenomenale loppemarked, krakow og deiligedeilige new york.
Dagens mat: <3 <3 <3falafel <3 <3 <3
Dagens kärlek: jeg fant igjen klokka mi som jeg er så avhengig av, og som jeg har levd uten i litt over to uker. matt corby. sniking på buss og trikk. oppdagelse av en genial app som får deg til å drikke mer vann; plant nanny.
Dagens humør: munnvikene opp
Dagens kjøp: nå kommer et ord dere har lest mange ganger allerede; falafel 
- Lea
(hentet fra thelabyrinthine)

gensertendenser

Swingin Party - Lorde. Alle genserne er secondhand/vintage.

I helgen var vi på hytta til Olivia. Det var koselig. Det var fint. Nå er vi hjemme.

- Olivia & Lea

hits