about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

november 2012

cinter

 
jakke monki

Fikk meg en ny jakke på tirsdag, som kanskje er litt for kald for det super kade oslo været nå, men å ha en annen jakke over funker bra. 

I morgen så skal Olivia og jeg stikke innom vintage shoppingen på arkaden. Vi håper på å finne noe finfint og ha det hyggelig etter en ganske grå uke. 

- Lea

tjuesyv dager inn i november

liste hentet fra matinxmidixsoirblog
(som dere sikkert ser er spørsmålene på dansk.)


Navn: Lea Fødselsdag: 21. januar Køn: Kvinne Øjenfarve: blå Hårfarve: etter min mening; mørke blond. Højre eller venstre håndet: Høyre De sko du går mest i: Dr. martens Det du er bange for: Å være alene hjemme sent på kvelden Din livret: Sushi(!!) og tikka masala og taco og spaghetti og lasagne og all slags type mat. Din første tanke når du vågner: "vinterdvale. la meg bli en bjørn, la meg bli en bjørn." Pepsi eller cola: Cola Adidas eller Nike: nike.  Ice tea eller te: te Chokolade eller vanilje: Sjokolade Synger du: synging = ikke min greie haha. Kun fordi jeg ikke kan synge. Går du i bad: Ja, veldig ofte. Badekar er tingen. Kan du lide skolen:.Ja. Den er jo ikke så fæl, hvis du tar bort prøver, fremføringer, tentamener og anmerkninger. neida. Vi er egentlig veldig heldig som får gå på skole, selv om det en gang i blant kan være slitsomt. Vil du giftes: Joa, har da tenkt til det kanskje. Jeg vet ikke. Men hvorfor tenker jeg på det i en alder av 14? Kan du enes med dine forældre: Ja, ofte. Sidste gang jeg - drak alkohol:  Drikker ikke alkohol, brus er best. Gik ud og shoppede: Shopping kommer med for store fristelser når jeg sparer penger, haha. Uansett så har jeg ikke hatt tid til å ta en tur i byen. Spiste sushi: husker ikke. Bagte hjemmelavede kager: oj. Telles rundstykker? i så fall rett etter sommerferien, eller i sommerferien. Eller bakte faktisk kake da også.. Stjålet noget: nei, ikke som jeg husker. Hvis jeg var en måned ville jeg være: Alle. Hvis jeg var en dag i ugen:  Søndag Hvis jeg var et tidspunkt på dagen: Tidlig på kvelden i helgene. Elsker å vite at jeg kan sitte og gjøre alt og ingenting i noen timer til før jeg legger meg. Hvis jeg var en planet: Mars, da kan jeg spille ludo med marsboere. Hvis jeg var et dyr: ELEFANT. Hvis jeg var en retning: den som er foran meg hele tiden. Hvis jeg var en følelse: sommerfugler i magen Hvis jeg var en farve: BLÅ Hvis jeg var et tal: 7 Mad eller søvn?: Mat er best, ingen protest. Lilla eller grøn?: mørkegrønn Svømme eller ski?: Svømme, for da kan jeg late som jeg er en havfrue. Pizza eller salat?: Pizza. Salt eller peber?: Salt. Kærlighed eller venner?: Venner. Bil eller lastbil?: blå el-bil med hvite skyer på. Favorit - farve?: svart, hvitt (i min verden er de to farger), blått(er flott), mørkegrønn, lyserosa.  Film?: fristende å si the Hunger Games og Harry Potter. Sko?: for øyeblikekt har jeg lyst på noen behagelige og kule nike sko. Butik? Weekday, monki, gina tricot og litt bruktbutikker. Sted at være?: Hjemme, på rommet mitt, med musikk. Gjerne med bestevenner og masse latter- Dyr?: Elefanter og hunder. Overraskende, ikke sant Person?: Oj, det er mange. Ting at gøre i din fritid?: Lese, pugge, skole, blogge, håndball, være litt sosial, høre på musikk, rydde klærene inn i skapet for så å kaste alt ut på gulvet igjen. TV show?: glee!


- Lea

kullbukse - never denim genser - betty barclay(?)

Svart søndag i dag. Trodde det var søndag i går av flere grunner, blant annet at jeg spilte håndballkamp(noe som vanligvis pleier å være på en søndag). Men det er jo egentlig litt deilig å ha en søndag uten noe spessielt på planen. Også vant vi jo kampen i går, noe som var utrolig morsomt. 

- Lea

 

fog of war

I dag gikk jeg med strikkegenseren min med seilbåt på. Den er så varm og god at jeg ikke frøs mens jeg gikk med regnjakke i dag. Heldigvis var det ikke så kaldt i dag, men det regner det gjør det. I morgen har jeg mattetentamen, ugh. Så nå må jeg stikke nesa ned i matteboka som jeg ikke har, fordi jeg har glemt den på skolen haha. 

- Lea

this is the thing

genser - vintage

kjole - ??

smykker - diverse

Se hva jeg lærte meg i går! Jeg lærte nemlig å flette håret mitt, selv om det ikke ble seende så veldig bra ut haha. Ellers går dagene til masse skole, lesing (ble nettopp ferdig med The Perks of being a wallflower. Vil som Olivia, aboslutt anbefale dere om å lese den!), ønsker om skolefri, nedtelling (35 dager!!) og tenking. Hvordan har dere det?

- Lea
 

mosskatekatemoss

via_silverhtreads.tumblr.com

Kate moss er en av mine favoritt modeller. Det er vel egentlig ikke så rart, hun er jo ganske amzng.

- Lea

let it fallVar på håndballcup i helgen og har hatt det kjempe morsomt. Kom hjem sent i går kveld og er ganske så sliten i dag. Har forresten hørt på alle sangene dere anbefalte meg og det var utrolig mye kult og fint. Altfor mange av sangene havnet på spillelisten min, haha.  Hvordan har din helg vært?

- Lea

mosik er kolt

 Lisztomania - PhoenixBurning - The Whitest boy aliveGotta go - Oberhofer Gracious - Bon Howard Follow Suit - Trent DabbsThe Cave - Mumford and sons

pht_ me & silverthreads.tumblr.com

noen sanger fra meg til deg. har du noen sanger å anbefale meg?

- Lea

 

hits