about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

november 2013

swim


bukse cheap monday genser secondhand 

hmm... nå er jeg sliten.

- Lea

vixen blog awards

STEM PÅ OSS:
årets ungblogg: HER
årets moteblogg: HER 
årets fotoblogg: HER
dagens outfit: HER
foto// Alena Grek og oss

 i går ble vi invitert på meet&greet for semifinalistene i vixen blog awards. det var en utrolig hyggelig kveld hvor vi fikk møte mange hyggelige mennesker. ps: vi har blitt nominert i enda en kategori; dagens outfit! dette er over alt vi noen gang hadde trodd, og vi er så utrolig glade! så, hvis dere synes vi fortjener en av titlene, så kan dere stemme på oss i kategoriene årets ungblogg, årets moteblogg, årets fotoblogg og dagens outfit. vi er så utrolig takknemlig for alle stemmer vi får, og for at dere leser bloggen vår og gir oss så herlige kommentarer!! - Olivia og Lea

kaotisk


jeg er tre autografer rikere (sam claflin, jena malone og elizabeth banks) og litt sliten i hodet etter en litt rar skoleuke. nå skal det bli deilig med fredag og tid til kanskje å se alle alle filmene jeg har lånt på biblioteket, kanskje lese i lolita, kanskje spise litt blåbær, kanskje spise masse sjokolade. kanskje alt på en gang. hm.

- Lea

4-Ever.

4-Ever. from Maja Hyggen on Vimeo.

Etter noen uker i spenning, har kortfilmen/musikkvideoen vi var så heldig å være med på i høstferien kommet ut. Maja gjorde en helt fantastisk jobb. Det er så gøy å se på alt arbeidet som er lagt inn i det, og ikke minst se tilbake på minnene vi fikk den helgen. Vi er utrolig stolt av å ha vært med, og gleder oss veldig til å høre hva dere synes!

- Olivia og Lea

ghost dance
bukse levis genser asics sko secondhand

- Lea

hits