about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

desember 2012

the last daysDe siste dagene har vært rolige og fylt med shopping og god mat. I går var vi i Williamsburg, og for et sted! Masse vintage og kule mennesker. Forelsket meg særlig i Vice Versa og Beacon´s Closet, selv om jeg ikke kjøpte særlig mye. Har også kjøpt meg et par sko, men er forsatt litt usikker på om jeg skal beholde dem eller ikke. 

I dag var vi i Soho, men vi fikk ikke hele dagen pga middags avatale med noen venner. Vi var også innom en butikk som kanskje er en av de kuleste jeg har sett, interiørmessig. Over ser dere det jeg har kjøpt hittil. Nå er det faktisk bare 4 dager igjen, dagene bare forsvinner, hjelp!

Håper dere koser dere i romjula med salg og julemat! 

- Lea

julaften


sånn feiret jeg julaften igår. På sjømannskirka med mange andre nordmenn, og sammen gikk vi rundt juletreet på taket blant skyskraperne. Hvordan hadde dere det i går?

- Lea

brooklyn
I forigårs dro vi til brooklyn bridge og gikk over broen. For en utsikt du får over Manhattan og Brooklyn når du er på broen! 

O+L=Lekkerbisk

Før jeg dro fikk jeg julegaven min av Olivia og fikk streng beskjed om å åpne den så fort som mulig når jeg kom frem. Lekkerbisken har virkelig gitt meg en super gave, som hele familien min syntes var så søt og hyggelig. (Den er genial, Lekkerbisken. Har fått mye bruk for den allerede!) Hun lagde nemlig en egen liten New York guide til meg og ga meg en lås og nøkkel som jeg skulle henge på Brooklyn bridge, som dere ser over.Så dro vi til Carrol Gardens og gikk i de søte og rolige gatene der. Etter min erfaring fant jeg ikke noe særlig med vintage butikker, men koselig var det likevel. Vi skal tilbake til Brooklyn og tar da turen til Williamsburg, gleder meg.

- Lea

tha big apple

I går tok vi oss turen til 5th avenue, hvor vi så på julepynten i vinduene hos Saks. Utrolig morsomt å se på alt de finner på. Det ble også litt shopping i går, og min kjære storesøster gikk (litt) amokk på Urban Outfitters. I dag vandret vi leeeeenge rundt på broadway og kom slitene hjem til leiligheten etter å ha shoppa litt mer haha. Ellers har vi hatt litt problemer med bagasjen, og fikk den først i dag pga at den ble igjen i london, noe som var ganske kjipt.

Jeg er så glad for å være her, det er så gøy! Håper bare at dagene ikke går altfor fort..

- Lea

her kommer jeg


ææææ, jeg drar i morgen! New York, her kommer jeg! Følg meg gjerne på instagram hvor jeg kommer til å oppdatere en god del (forhåpentligvis) @leastu.

- Lea

starter på p, slutter på olyvore

antioxidants

☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  

raggamuffin

☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  ☆  

 

energy
E.N.D.E.L.I.G helg. I dag skal jeg på juleverksted med noen av jentene i klassen, og jeg vet allerede at det kommer til å bli super koselig. Også er det bare 6 dager til ferie, klarer nesten ikke vente. Hva skal dere i dag?
- Lea

silver coin

Follow my blog with Bloglovin

Image and video hosting by TinyPic

via_silverthreads

Oppsummering av dagen: mat & helse prøve, hopp og sprett når jeg fikk 6 på krl fremføring, tenke på at jeg starter sent i morgen, telle ned de få dagene som er igjen, litt tumblr, litt polyvore, sløve foran tv'en, høre på angus & julia stone, vandre rundt i tre forskjellige matbutikker med mamma, spise lussekatter og taco. Ganske finfint. 

- Lea

lussekatter


Bakte lussekatter med lillebroren min og vennen hans i går. Lussekatter er det beste i hele verden (nesten).

- Lea

operahuset og andre festligheter


jakke monki genser secondhand(byttekveld) bukse diy/h&m sko drmartens

Denne helgen var en fin helg hvor det skjedde mye. Denne uka er en uke med passe mye skolearbeid. Jeg gleder meg til juleferien, jeg.

- Lea

hits