about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

desember 2013

slapp av

jakke secondhand bukse never denim sko dr.martens 

lille julaften. hmhm. jeg har vært i berlin. små sliten. fett hår. rotete rom. 17 minutter til julaften. i morgen skal jeg spise til jeg spyr og gi meg og andre en ekstra klem. god jul´a! 

- Lea

ps: husk at det forsatt er mulig å stemme på oss (under navnet somniare) i vixen blog awards i kategoriene "årets ungblogg", "årets fotoblogg", "årets moteblogg" og "dagens outfit". vi ville blitt så glade om vi kom videre, ingen julegaver kunne toppet det!

spontan hårklipp og lussekatter
- Lea

fjerde

desember, desember, desember. det går i små sjokolader fra julekalenderen hver morgen og mye yoghurt og havregrøt. jeg er små stressa, men tenker på fine ting som ikke er så altfor mange dager unna, og kommer meg på den måten gjennom tentamner og trøtte tanker. 

jeg spiser mandariner mens det dufter nellik i rommet. jeg har bakt litt julekaker, som biscotti og havrekjeks. i år blir det ikke pepperkaker, for jeg er ikke så særlig glad i pepperkaker, med unntak av de som blir solgt på butikken i teite plastbokser. på spotify blir det spilt julesanger og hver dag tenker jeg at jeg skal se dagens episode av jul i svingen, men hver dag blir jeg heller sittende med nesa i skolebøker eller finner ikke tiden til å gjøre det. desember, desember, desember. det er ikke bare kos og mandariner. 

- Lea

hits