about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

outfit

ögonsten
hatt secondhand t-skjorte topman jakke secondhand skjørt (diy) sko secondhand

- Lea


på en tirsdagi går sølte jeg kaffe på notatboka mi og var med clara.

- Lea

ukjent
hører i overkant mye på king krule og leser bøker, samtidig som jeg legger små lapper innimellom sidene for å markere favorittsetningene mine. helst skulle jeg ha markert setningene med markeringspenn, men biblioteksbøker er biblioteksbøker og de kan man ikke gjøre hva man vil med. 

- Lea

første


jakke secondhand genser american apparel skjørt urban outfitters lue urban outfitters

godt nyttår. 2014 - egentlig ingen nyttårsforsetter, bare noen tanker og drømmer. januar 2014 er full av planer og skole. håper dere er klare for siste skolesemester før sommerferien.

- Lea

slapp av

jakke secondhand bukse never denim sko dr.martens 

lille julaften. hmhm. jeg har vært i berlin. små sliten. fett hår. rotete rom. 17 minutter til julaften. i morgen skal jeg spise til jeg spyr og gi meg og andre en ekstra klem. god jul´a! 

- Lea

ps: husk at det forsatt er mulig å stemme på oss (under navnet somniare) i vixen blog awards i kategoriene "årets ungblogg", "årets fotoblogg", "årets moteblogg" og "dagens outfit". vi ville blitt så glade om vi kom videre, ingen julegaver kunne toppet det!

swim


bukse cheap monday genser secondhand 

hmm... nå er jeg sliten.

- Lea

kaotisk


jeg er tre autografer rikere (sam claflin, jena malone og elizabeth banks) og litt sliten i hodet etter en litt rar skoleuke. nå skal det bli deilig med fredag og tid til kanskje å se alle alle filmene jeg har lånt på biblioteket, kanskje lese i lolita, kanskje spise litt blåbær, kanskje spise masse sjokolade. kanskje alt på en gang. hm.

- Lea

ghost dance
bukse levis genser asics sko secondhand

- Lea

globus

cardigan urban outfitters t-skjorte topman bukse never denim smykker diverse 

høsten har brakt med seg tanker, mange filosofiske, noen drømmende og noen helt unødvendige stresstanker. jeg har fått mørkere øyenbryn, noe som fikk mamma til å lure på om jeg hadde farget dem, men sannheten er at jeg faktisk ikke gjør noe med dem. jeg somler bort morgenene med havregryn og havregrøt til frokost, samtidig som jeg leser småteite tegnestriper og si;D-innlegg som får meg til å tenke. kveldene blir brukt på å lese i rookie og the virgin suicides. kroppen har vært rastløs, men også helt utslitt. jeg går til skolen tidlig om morgen med nye, røde ørepropper i ørene, noen ganger de digge høretelefonene fra urban ears, og hører på den nye spillelisten min "globus", som inneholder gode, gamle sanger som gjør at jeg lengter etter noe annet enn lille norge. med the smiths eller red hot chilli peppers, som spiller sanger som bare de kan, på øret, går dagene litt raskere og gir meg en liten pause fra den ellers litt hektiske skolehverdagen.

- Lea

ps: så vil jeg bare takke for alle hyggelige kommentarer dere la igjen til oss, og har lagt igjen til oss i løpet av tiden. jeg snakker nok på vegne av oss begge når jeg sier at det gjør oss så glad, og gir oss et større smil enn tanken på varm kakao og det at catching fire snart kommer ut på kino.

into the flames

skjørt new yorker genser mammas lue american apparel sekk secondhand sko steve madden

det er ikke så ofte du ser meg i kjole eller skjørt, men jeg kan godt like det for det.

- Lea

daydreaming

strikkegenser loppemarked stripete genser secondhand belte secondhand bukse never denim sko dr.martens smykker diverse

det er forsatt september og jeg koker ikke så over lenger, det er i hvert fall ikke varmegradene sin skyld.

på søndag reiser jeg til krakow med klassen, hvor vi skal besøke blant annet Auswitch. jeg har ikke særlig oversikt over hva jeg kan finne i krakow, så si gjerne i fra om du har noen butikker/steder jeg bør besøke i gamlebyen i de fritimene vi har.

- Lea

alien
genser secondhand shorts levis sko secondhand

jeg føler meg som et romvesen i disse skoene, og jeg blir 5-7 cm høyere. jeg fikk de for 150 kr på uff, og genseren fikk jeg for 95 kr fra samme butikk. det har ikke vært ofte at jeg har kommet ut fra uff med mer enn 1 plagg (denne gangen kom jeg ut med 3 plagg). så disse to plaggene er noe av det jeg kjøpte på uff når jeg og olivia var innom før vi dro og fikk gjenopptatt forelskelsen med løkka.

også er jeg i danmark i helgen.

- Lea

museflettert-skjorte butikk i italia shorts levi's veske monki sko dr.martens smykker diverse

- Lea

you make me like charity

dungarees monki/diy genser secondhand

Ble så lei av fargen på snekkerbuksen min, så jeg farget den rød. Nå liker jeg den 123434328 ganger bedre. 

Forresten, nå er jeg hjemme fra Italia.

- Lea

blah blah blah


topp byttekveld shorts monki jakke secondhand sko secondhand totebag diy hatt byttekveld belte secondhand 

God kveld fra Lea som er litt stressa. Jeg reiser til italia i morgen tidlig og har enda ikke startet å pakke. Sånn kan det gå når man har hatt en aktiv dag. I dag har jeg slurpa i meg juice fra joe and the juice med Olivia, samt spist boller fra deli de luca, lånt seks bøker på biblioteket og slurpet i meg is latte og en cookie på bare jazz. I tillegg har jeg reist både hit og dit på jakt etter nye hodetelefoner fra urbanears, og fikk rasket med meg utstillingsmodellen til en lavere pris enn opprinnelig, hipphipphurraa. 

jeg prøver å ikke tenke på hvilke dager det er, fordi dagene går så innmari fort og jeg har ikke lyst til å innse at vi er halvveis inn i ferien allerede. jeg nyter de late sommerdagene, og det håper jeg dere gjør også. 

- Lea

panggenser secondhand/diy juimpsuit vintage 

pang, så var ferien her. pang, så følte jeg meg plutselig ikke så bra. pang, så ble jeg plutselig veldig sliten. pang, så fikk jeg lyst til å grave meg ned i nye leseopplevelser og notatbøker. pang, så må jeg snu lp plata. pangpangpangpang, men det er litt fine pang.

- Lea

echoes
topp topshop bukse secondhand belte ? cardigan urban outfitters 

åå, så sliten, så sliten, så sliten. Det er nesten som om dagene bare renner mellom fingrene mine. plutselig er dagen over og jeg har enten vært ganske produktiv, eller bare daffet rundt i pysj. Og før jeg vet ordet av det, har det gått to uker. Nå venter jeg bare på ferieferieferie og dager oppe i nord og sør og litt øst og vest kanskje. I sommer skal jeg til nord-norge og spise fisk i to uker, før jeg skal en tur til sørlandet og så skal jeg reise til Italia i to uker. Fullt program hele sommeren, nesten. Jeg gleder meg som bare det. Men først er det en rekke bursdager og andre planer. Hva skal dere i sommerferien da? 

- Lea

 

blekbukse loppis genser  gina tricot topp topshop sko steve madden

det er bare 57 dager til sommerferie! jippi, og det er varmt ute nå. Jeg kan faktisk gå i genser hvis jeg vil. Jeg så blåklokker og spirer på trærene i dag, og da ble jeg glad. Å, som jeg gleder meg til å se grønt gress, grønne blader og lyse rosa blader på kirsebær trærne. Det er rett rundt hjørnet, og det er så deilig det. 

- Lea

lever
t-skjorte loppis jakke seconhand dungaree monki sko dr.martens cardigan ?

Hei. 

- Lea

palmseverywhere
genser pappa bukser asos smykker hellas

bestilte disse buksene fra asos i vinterferien.

- Lea

first days of somethingkjole - monki genser - secondhand sko - nike jakke - american apparel

gjett hvem jeg så på i dag? fant tilfeldigvis ut at bandet young dreams hadde en mini konsert på big dipper i møllergata, så jeg dro og så på med Julie. Fikk også signert den nye lp-plata deres, som jeg kjøpte i dag. Plata er så fin og kul og coveret er nesten like fint. Har du ikke hørt på Young Dreams enda, vil jeg anbefale deg å gjøre det med engang, nå helst, kanskje senere, nei nå.

- Lea

believer
genser pappas gamle bukser american apparel

- Lea

milk

shorts levi's genser secondhand sko nike belte secondhand

lørdag. jeg liker lørdager. 

- Lea

blå torsdag

genser Lee/Vica Versa bukser Lee/Vica Versa Lue American Apparel

Blå i dag. Blått er yndlingsfargen min, alle nyanser av blått er så flott. Dette er også noe av det veldig mye (for meg, har jeg kjøpt veldig mye) jeg har kjøpt. Luen er sååååååå deilig, genseren er bare veldig kul og myk (har klippet den selv, forresten. hahha, ble jo veldig skeivt, men samma det), og boyfriend jeans har jeg lett etter lenge. 

Kom hjem i går ettermiddag og har pakket ut alle de nye klærene. Savner New York allerede, tiden gikk så fort og det var så gøy! Og godt nyttår til alle dere fine og hvis det er noen som er lei av skolen allerede, som jeg, så er det bare 7 uker til vinterferie, haha. Forresten er det noen som vil se det jeg har kjøpt?

- Lea 

 

operahuset og andre festligheter


jakke monki genser secondhand(byttekveld) bukse diy/h&m sko drmartens

Denne helgen var en fin helg hvor det skjedde mye. Denne uka er en uke med passe mye skolearbeid. Jeg gleder meg til juleferien, jeg.

- Lea

kullbukse - never denim genser - betty barclay(?)

Svart søndag i dag. Trodde det var søndag i går av flere grunner, blant annet at jeg spilte håndballkamp(noe som vanligvis pleier å være på en søndag). Men det er jo egentlig litt deilig å ha en søndag uten noe spessielt på planen. Også vant vi jo kampen i går, noe som var utrolig morsomt. 

- Lea

 

this is the thing

genser - vintage

kjole - ??

smykker - diverse

Se hva jeg lærte meg i går! Jeg lærte nemlig å flette håret mitt, selv om det ikke ble seende så veldig bra ut haha. Ellers går dagene til masse skole, lesing (ble nettopp ferdig med The Perks of being a wallflower. Vil som Olivia, aboslutt anbefale dere om å lese den!), ønsker om skolefri, nedtelling (35 dager!!) og tenking. Hvordan har dere det?

- Lea
 

...
jakke - secondhand

genser - secondhand

bukse - bikbok

smykke - ??

Denne helgen har vært full med mye tull, tøys og latter. Jeg føler meg ikke klar for en ny skoleuke, og har egentlig bare lyst til å ligge under dyna hele dagen og tenke masse. Men det kommer ikke til å skje. Denne uka er fylt med prøver og treninger. Som vanlig. 

- Lea

I hope you don't think i'm annoying

Tumblr

skjorte - loppis

shorts - levis

cardigan - bikbok

sko - bronx

belte - secondhand

hodesmykke - diy 

deilig stor skjorte, deilig svart cardigan og finfint hodesmykke. 

- Lea 

details #3"Have you seen this unicorn? If you have you are probably high" 

t-skjorte - Weekday

bukse - diy/h&m

cardigan - ??

 Helt siden jeg fant denne t-skjorten på polyvore var jeg ganske så bestemt på å kjøpe den, og da søsteren min kom hjem med den var jo det egentlig ganske greit. Kan hende hun aldri får se den igjen, mehe.

- Lea

ice blueGenser - Weekday

Strikkejakke - Byttekveld

Bukse - twentyfive:seven

Sko - Bronx

 Genseren fra weekday har blitt en favoritt i klesskapet nå. Den er super myk og har den fineste fargen, gleder meg til å bruke den mer! Sangen går på repeat her, den er fra The Hunger Games soundtracket. Har fått den på hjernen nå, haha. Digger filmen, digger bøkene og digger soundtracket.

Skolen har også begynt for fullt igjen nå, og jeg er faktisk allerede ganske sliten. I dag klarte jeg å forsove meg med en time, og jeg fatter forsatt ikke helt hvordan jeg fikk til det..

- Lea

black favorites
Genser Gina Tricot

Bukse Bik Bok/25:7

Sko Bronx

Har ikke helt fått banka inn i hjernen min at skolen starter om en uke. Døgnrytmen min er på bærtur og jeg er ikke klar for skole og stress enda. Jeg skal bare utnytte den siste uka fullt ut.

- Lea

Young Blood

t-skjorte ??/diy

shorts levi`s

solbriller h&m

sekk fjallraven kanken

sko dr.martens

belte vintage

 

 

 

more, more, more...
Skjorte - Cubus

Shorts - Levi´s

Har endelig skaffet meg en levi´s shorts. Er så fornøyd at jeg tror jeg kommer til å nærmest bo i den i hele sommer!

o deer
hodesmykke DIY

sko converse

skjørt monki

topp acne/secondhand

 

- Lea

hits