about musikk finn oss på bloglovin stem på oss

photography

spontan hårklipp og lussekatter
- Lea

golden power

_Maja Hyggen

på slutten av høstferien fikk vi muligheten til å være med i en liten kortfilm/musikkvideo, og nå har vi fått noen av bildene. alt var veldig spontant og ikke minst veldigveldig gøy.

ps: som vi regner med at de aller fleste har fått med seg fra andre blogger og sosiale medier, har nomineringen av vixen blogawards startet og du kan nominere din favorittblogg under 12 katgorier. selv har vi nominert noen blogger og blir selvføgelig veldig glade hvis du synes at vi fortjener det og nominerer oss i samme slengen, gjerne under kategorien "ungblogg" eller en annen du synes passer, samtidig som du nominerer noen andre fine blogger. så har du lyst til å nominere noen blogger, kan du gjøre det HER. vi håper at dere nominerer noen, for det finnes så mange kule og fine blogger der ute som virkelig trenger litt mer oppmerksomhet.

cool down


det er september og jeg koker litt over.

- Lea

pizza

når vi var i italia lagde vi pizza selv i pizzaovnen som var der, og fyy det var godt. jeg tuller ikke når jeg sier at den pizzaen gjorde meg lykkelig. 

- Lea

elefantsnabler og pizza jeg ser mye, poster mange bilder på instagram og spiser god italiensk mat. og dere, jeg bor i en villa.

(instagram @eepleslang for mer oppdateringer fra meg)

afternoon- Lea

giving up the gun

Image and video hosting by TinyPic

skal på hyttapytta denne helgen, uten nett, slappe av og snike inn ufristende skolearbeid (har dere noen gang tenk over hvor rart ordet skole er? okey, kanskje det bare er meg). hhhaaadet bra, spis masse is

og dere, det er forsatt bittebittelitt tid igjen til å stille spørsmål hvis du lurer på noe HER :)

- Lea

motvind


I det siste har blogglysten min vært liten og påskeferie uten nett gjorde da godt. Merkelig er det egentlig, at nå som det blir lengere dager, varmere og generelt koseligere, så går det nedover. Møter litt motvind hehe. Men prøver, jeg liker det jo så godt.

- Olivia

savnsavnsavn

new york <3 <3 <3 <3 <3 <3

3 uker siden jeg vandra rundt i New York med familien min. Jeg savner det så innmari... 

- Lea

lussekatter


Bakte lussekatter med lillebroren min og vennen hans i går. Lussekatter er det beste i hele verden (nesten).

- Lea

fog of war

I dag gikk jeg med strikkegenseren min med seilbåt på. Den er så varm og god at jeg ikke frøs mens jeg gikk med regnjakke i dag. Heldigvis var det ikke så kaldt i dag, men det regner det gjør det. I morgen har jeg mattetentamen, ugh. Så nå må jeg stikke nesa ned i matteboka som jeg ikke har, fordi jeg har glemt den på skolen haha. 

- Lea

window blues

pht_me

Lykke Li er fint. Bilder som man finner fram igjen er også fint.

- Lea

 

kosemoseoverdose #2Hyttekos, fjellturer, sjokolade, skyer, fin utsikt, deilige strikkegensere, matmatmatogendamermat, søskenkjærlighet, kjærlighet, ferie, høst, bra musikk, filmer, fine høstfarger. Kosemoseoverdose.

- Lea

vann
Jeg savner Hellas, jeg. 

- Lea

Just some flowers

Bilder// meg

I dag har jeg hatt fri fra alt som har noe med skole og lekser å gjøre. Jeg har bare sittet her og gjort alt og ingenting. Jeg venter bare på sommerferie, sol og herlige uker i Hellas med familie og venner. 

- Lea

bloglovin

hits